Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu els pals de citronel·la a rodanxes petites i barregeu-les amb el gingebre tallat a trossos i la llima, amb pela, tallada a quarts. Confiteuho a foc lent amb l’oli, uns minuts.
  2. Incorporeu-hi la llet, poseu-hi una mica de sal i infusioneu-ho 10 min, sense apagar el foc.
  3. Lligueu la salsa amb la farina de blat de moro. Passeu-la per la batedora elèctrica i coleu-la.
  4. Aboqueu la salsa en un sifó de mig litre, introduïu-hi una càpsula d’N20, remeneu-ho i reserveu-ho al bany maria, a un màxim de 65 ºC.
  5. En una paella amb una mica d’oli, marqueu els filets de llenguado salpebrats, per les dues bandes, començant per la pell.
  6. En una cassola amb una mica d’aigua i la mitja llimona, aboqueu les escopinyes, tapeu-les i deixeu-les coure al vapor fins que s’obrin. Traieu-les de la closca.
  7. Muntatge: En un plat fondo, poseu un fons de brots d’espinacs crus, serviu-hi els filets de llenguado a sobre i unes escopinyes al damunt. Afegiu-hi la poma tallada a dauets, amb la pela cap a amunt i l’escuma de citronel·la al costat, i acabeu el plat amb el cibulet picat i, opcionalment, els brots de rave japonès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto