Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu per la massa. Poseu la farina en un recipient i poseu-hi els líquids al damunt. Aneu-ho barrejant suaument fins a integrar tots els ingredients. Pasteu-ho fins a obtenir una massa llisa. Estireu-la amb un rodet i disposeu-la sobre un motlle prèviament engreixat amb oli.
  2. Piqueu les parts blanques dels porros i els grans d’all. Sofregiu-los en una paella a foc lent amb un rajolí d’oli. Piqueu la col llombarda i barregeu-la amb els porros.
  3. Tritureu el tofu amb els cigrons, alleugeriu la mescla amb un xic de llet de soja i emulsioneu-la amb un raig d’oli d’oliva. Salpebreu-la.
  4. Col·loqueu les hortalisses damunt la massa i cobriu-les amb el farcit de tofu i cigrons.
  5. Introduïu-la al forn a 180 ºC trenta minuts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: