Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el gall a quarts.
  2. Traieu l'os de la cuixa, el de la part ampla.
  3. Reserveu la carcanada i aquest os de la cuixa, i enrossiu-los al forn amb les verdures tallades no massa petites.
  4. Un cop ho teniu tot ros, poseu-ho dins una olla i cobriu-ho d'aigua. Feu-ho bullir 2 h a foc baix.
  5. Salteu les salsitxes lleugerament, tallades a rodelles. Barregeu-hi tots els fruits secs tallats per la meitat. Afegiu-hi la ceba confitada. 
  6. Farciu cada quart amb els fruits secs i la salsitxa. Embolcalleu el quart amb la mantellina de porc i salpebreu-ho.
  7. Ara és el moment de rostir el gall. Primer enrossiu-ho a 200 ºC, 15 min; després abaixeu la temperatura del forn a 120 ºC i deixeu-ho 30 min pel pit del gall, i 1 h per la cuixa.
  8. Un cop teniu el brou fet, coleu-ho i reduïu-ho una mica fins a aconseguir textura de salsa. Lligueu-ho amb la mantega.
  9. Muntatge: poseu el quart de gall al plat i salseu-ho amb el brou reduït.
El Cigró d'Or
Mercat de La Carn, plaça Vall del Castell, 17.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
Tel. 93 890 56 09
www.elcigrodor.com 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: