Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el gall a quarts.
  2. Traieu l'os de la cuixa, el de la part ampla.
  3. Reserveu la carcanada i aquest os de la cuixa, i enrossiu-los al forn amb les verdures tallades no massa petites.
  4. Un cop ho teniu tot ros, poseu-ho dins una olla i cobriu-ho d'aigua. Feu-ho bullir 2 h a foc baix.
  5. Salteu les salsitxes lleugerament, tallades a rodelles. Barregeu-hi tots els fruits secs tallats per la meitat. Afegiu-hi la ceba confitada. 
  6. Farciu cada quart amb els fruits secs i la salsitxa. Embolcalleu el quart amb la mantellina de porc i salpebreu-ho.
  7. Ara és el moment de rostir el gall. Primer enrossiu-ho a 200 ºC, 15 min; després abaixeu la temperatura del forn a 120 ºC i deixeu-ho 30 min pel pit del gall, i 1 h per la cuixa.
  8. Un cop teniu el brou fet, coleu-ho i reduïu-ho una mica fins a aconseguir textura de salsa. Lligueu-ho amb la mantega.
  9. Muntatge: poseu el quart de gall al plat i salseu-ho amb el brou reduït.
El Cigró d'Or
Mercat de La Carn, plaça Vall del Castell, 17.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
Tel. 93 890 56 09
www.elcigrodor.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto