Troba la teva recepta

Aprofitar les sobralles de Nadal

Us expliquem com aprofitar les sobralles dels menjars nadalencs per amortitzar tots els ingredients

CUINA.CAT

03/01/2019
Pollastre de Nadal

Pollastre de Nadal

  1. Conserveu en bones condicions les sobralles. Encara que després d'un dinar o sopar faci mandra guardar-ho tot a la nevera, és imprescindible fer-ho per no malmetre cap aliment. Guardeu les sobralles tapades o embolicades amb paper film o de plata.
  2. Feu croquetes amb les sobralles de carn i/o peix. La massa ja està llesta i només caldrà que prepareu una bona beixamel. Aneu amb compte amb les espines o els possibles tendrums que hi pugui haver.
  3. Amb les verdures sobrants prepareu una crema lleugera i saludable. Podeu aprofitar-la i fer-la per sopar després de dinars copiosos si a la nit no teniu gaire gana.
  4. El peix o marisc aprofiteu-lo per fer sopes o consomés. El marisc les farà més saboroses i donarà un gust predominant al plat de Cullera.
  5. Amb les restes de carn feu una bona salsa per la pasta o per fer fajitas. Si voleu posar-la a la pasta, feu una carn picada i afegiu-hi una bona salsa de tomàquet. Si preferiu les fajitas només caldrà que hi afegiu alguna espècia, verdura i que enrotlleu la carn amb la fajita.
  6. Amb els dolços prepareu un púding. Seguiu alguna de les múltiples receptes que existeixen per fer aquestes postres d'aprofitament. Us sorprendrà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto