Troba la teva recepta

Aprofitar les sobralles de Nadal

Us expliquem com aprofitar les sobralles dels menjars nadalencs per amortitzar tots els ingredients

CUINA.CAT

28/12/2017
Pollastre de Nadal

Pollastre de Nadal

  1. Conserveu en bones condicions les sobralles. Encara que després d'un dinar o sopar faci mandra guardar-ho tot a la nevera, és imprescindible fer-ho per no malmetre cap aliment. Guardeu les sobralles tapades o embolicades amb paper film o de plata.
  2. Feu croquetes amb les sobralles de carn i/o peix. La massa ja està llesta i només caldrà que prepareu una bona beixamel. Aneu amb compte amb les espines o els possibles tendrums que hi pugui haver.
  3. Amb les verdures sobrants prepareu una crema lleugera i saludable. Podeu aprofitar-la i fer-la per sopar després de dinars copiosos si a la nit no teniu gaire gana.
  4. El peix o marisc aprofiteu-lo per fer sopes o consomés. El marisc les farà més saboroses i donarà un gust predominant al plat de Cullera.
  5. Amb les restes de carn feu una bona salsa per la pasta o per fer fajitas. Si voleu posar-la a la pasta, feu una carn picada i afegiu-hi una bona salsa de tomàquet. Si preferiu les fajitas només caldrà que hi afegiu alguna espècia, verdura i que enrotlleu la carn amb la fajita.
  6. Amb els dolços prepareu un púding. Seguiu alguna de les múltiples receptes que existeixen per fer aquestes postres d'aprofitament. Us sorprendrà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto