Troba la teva recepta

Aprofitar les sobralles de Nadal

Us expliquem com aprofitar les sobralles dels menjars nadalencs per amortitzar tots els ingredients

CUINA.CAT

03/01/2019
Pollastre de Nadal

Pollastre de Nadal

  1. Conserveu en bones condicions les sobralles. Encara que després d'un dinar o sopar faci mandra guardar-ho tot a la nevera, és imprescindible fer-ho per no malmetre cap aliment. Guardeu les sobralles tapades o embolicades amb paper film o de plata.
  2. Feu croquetes amb les sobralles de carn i/o peix. La massa ja està llesta i només caldrà que prepareu una bona beixamel. Aneu amb compte amb les espines o els possibles tendrums que hi pugui haver.
  3. Amb les verdures sobrants prepareu una crema lleugera i saludable. Podeu aprofitar-la i fer-la per sopar després de dinars copiosos si a la nit no teniu gaire gana.
  4. El peix o marisc aprofiteu-lo per fer sopes o consomés. El marisc les farà més saboroses i donarà un gust predominant al plat de Cullera.
  5. Amb les restes de carn feu una bona salsa per la pasta o per fer fajitas. Si voleu posar-la a la pasta, feu una carn picada i afegiu-hi una bona salsa de tomàquet. Si preferiu les fajitas només caldrà que hi afegiu alguna espècia, verdura i que enrotlleu la carn amb la fajita.
  6. Amb els dolços prepareu un púding. Seguiu alguna de les múltiples receptes que existeixen per fer aquestes postres d'aprofitament. Us sorprendrà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto