Troba la teva recepta

Aprofitar les sobralles de Nadal

Us expliquem com aprofitar les sobralles dels menjars nadalencs per amortitzar tots els ingredients

CUINA.CAT

03/01/2019
Pollastre de Nadal

Pollastre de Nadal

  1. Conserveu en bones condicions les sobralles. Encara que després d'un dinar o sopar faci mandra guardar-ho tot a la nevera, és imprescindible fer-ho per no malmetre cap aliment. Guardeu les sobralles tapades o embolicades amb paper film o de plata.
  2. Feu croquetes amb les sobralles de carn i/o peix. La massa ja està llesta i només caldrà que prepareu una bona beixamel. Aneu amb compte amb les espines o els possibles tendrums que hi pugui haver.
  3. Amb les verdures sobrants prepareu una crema lleugera i saludable. Podeu aprofitar-la i fer-la per sopar després de dinars copiosos si a la nit no teniu gaire gana.
  4. El peix o marisc aprofiteu-lo per fer sopes o consomés. El marisc les farà més saboroses i donarà un gust predominant al plat de Cullera.
  5. Amb les restes de carn feu una bona salsa per la pasta o per fer fajitas. Si voleu posar-la a la pasta, feu una carn picada i afegiu-hi una bona salsa de tomàquet. Si preferiu les fajitas només caldrà que hi afegiu alguna espècia, verdura i que enrotlleu la carn amb la fajita.
  6. Amb els dolços prepareu un púding. Seguiu alguna de les múltiples receptes que existeixen per fer aquestes postres d'aprofitament. Us sorprendrà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto