Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aprofitar les sobralles de Nadal

Us expliquem com aprofitar les sobralles dels menjars nadalencs per amortitzar tots els ingredients

CUINA.CAT

18/12/2019
Pollastre de Nadal

Pollastre de Nadal

  1. Conserveu en bones condicions les sobralles. Encara que després d'un dinar o sopar faci mandra guardar-ho tot a la nevera, és imprescindible fer-ho per no malmetre cap aliment. Guardeu les sobralles tapades o embolicades amb paper film o de plata.
  2. Feu croquetes amb les sobralles de carn i/o peix. La massa ja està llesta i només caldrà que prepareu una bona beixamel. Aneu amb compte amb les espines o els possibles tendrums que hi pugui haver.
  3. Amb les verdures sobrants prepareu una crema lleugera i saludable. Podeu aprofitar-la i fer-la per sopar després de dinars copiosos si a la nit no teniu gaire gana.
  4. El peix o marisc aprofiteu-lo per fer sopes o consomés. El marisc les farà més saboroses i donarà un gust predominant al plat de Cullera.
  5. Amb les restes de carn feu una bona salsa per la pasta o per fer fajitas. Si voleu posar-la a la pasta, feu una carn picada i afegiu-hi una bona salsa de tomàquet. Si preferiu les fajitas només caldrà que hi afegiu alguna espècia, verdura i que enrotlleu la carn amb la fajita.
  6. Amb els dolços prepareu un púding. Seguiu alguna de les múltiples receptes que existeixen per fer aquestes postres d'aprofitament. Us sorprendrà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto