Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el tortell esmicolat en remull amb la llet. Afegiu-hi els ous batuts, el sucre i barregeu-ho bé.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat (en el meu cas són individuals) i coeu-ho al bany maria al forn a 170 ºC, fins que qualli (en motlles individuals, uns 15 min).
  3. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: