Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu el torró.
  2. Ratlleu la pela de la llimona (sense la part blanca). Coeu-la amb la llet i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar una mica, com si fos una infusió, perquè la llet agafi l’aroma de la llimona.
  3. Poseu al foc les dues cullerades de sucre, una mica d’aigua i el suc de llimona, i feu un caramel. Poseu-lo a la base d’uns motlles individuals.
  4. Poseu els ous amb el torró i barregeu-ho amb la llet tèbia. Bateu-ho amb la batedora fins aconseguir una crema homogènia.
  5. Aboqueu la barreja que acabeu de fer als motlles amb el caramel.
  6. Poseu els motlles dels flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, 25 min, a 160 ºC. Reserveu-los a la nevera fins que quallin.
  7. Desemmotlleu-los als plats de servei i acabeu-los amb una mica de torró de Xixona ratllat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: