Troba la teva recepta

Preparació

  1. Ratlleu el torró.
  2. Ratlleu la pela de la llimona (sense la part blanca). Coeu-la amb la llet i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar una mica, com si fos una infusió, perquè la llet agafi l’aroma de la llimona.
  3. Poseu al foc les dues cullerades de sucre, una mica d’aigua i el suc de llimona, i feu un caramel. Poseu-lo a la base d’uns motlles individuals.
  4. Poseu els ous amb el torró i barregeu-ho amb la llet tèbia. Bateu-ho amb la batedora fins aconseguir una crema homogènia.
  5. Aboqueu la barreja que acabeu de fer als motlles amb el caramel.
  6. Poseu els motlles dels flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, 25 min, a 160 ºC. Reserveu-los a la nevera fins que quallin.
  7. Desemmotlleu-los als plats de servei i acabeu-los amb una mica de torró de Xixona ratllat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto