Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu el torró.
  2. Ratlleu la pela de la llimona (sense la part blanca). Coeu-la amb la llet i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar una mica, com si fos una infusió, perquè la llet agafi l’aroma de la llimona.
  3. Poseu al foc les dues cullerades de sucre, una mica d’aigua i el suc de llimona, i feu un caramel. Poseu-lo a la base d’uns motlles individuals.
  4. Poseu els ous amb el torró i barregeu-ho amb la llet tèbia. Bateu-ho amb la batedora fins aconseguir una crema homogènia.
  5. Aboqueu la barreja que acabeu de fer als motlles amb el caramel.
  6. Poseu els motlles dels flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, 25 min, a 160 ºC. Reserveu-los a la nevera fins que quallin.
  7. Desemmotlleu-los als plats de servei i acabeu-los amb una mica de torró de Xixona ratllat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto