Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pollastre rostit (opció 1): salpebreu el pit de pollastre i marqueu-lo en una paella pels dos costats. Poseu-lo en una safata amb el brou de pollastre i feu-lo coure al forn a 160 ºC, 10 min.
  2. Traieu la safata del forn, deixeu refredar el pit de pollastre, talleu-lo a làmines fines i marineu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-lo a la nevera.
  3. Per al pollastre rostit (opció 2): salpebreu el pit de pollastre i poseu-lo en una bossa de cocció al buit amb l’oli d’oliva. Envaseu-ho al buit i feu-ho coure al Roner, 50 min, a 65 ºC. Refredeu-ho amb aigua i gel. Talleu el pit de pollastre a làmines fines i marineu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-lo a la nevera.
  4. Per a l’allioli d’anxova: en un bol alt, poseu els tres filets d’anxova, una mica de sal, l’ou batut i l’oli d’anxova.
  5. Amb un túrmix, aneu-hi incorporant l’oli de gira-sol, a poc a poc, fins a aconseguir una textura espessa. Afegiu-hi una mica d’aigua i l’oli d’oliva verge; la textura ha de ser cremosa.
  6. Aboqueu l’allioli en un biberó de cuina.

MUNTATGE

  1. Amaniu amb una mica d’oli verge els cabdells, oberts per la meitat.
  2. Sobre cada meitat, col·loqueu unes làmines de pollastre rostit i escampeu-hi uns botonets d’allioli d’anxova per sobre.
  3. Ratlleu-hi el parmesà per sobre i afegiu-hi els dauets de pa cruixent de cereals i la ceba cruixent fregida. Acabeu-ho amb una mica de pela de llimona ratllada i pebre negre mòlt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto