Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu la farina, el parmesà, l’ametlla i sal. Afegiu-hi la mantega tallada a daus. Pasteu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim d’1 h tapat amb paper film.
  2. Esteneu la massa amb el corró fins que tingui uns 3 mm. Folreu amb la massa un motlle de 29 cm de diàmetre i 4 cm d’alt.
  3. Per al farciment: salteu els bolets en una paella amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all picats. Quan estiguin gairebé cuits, afegiu-hi una mica de julivert picat i un bon raig de conyac remenant-ho fins que s’evapori.
  4. Daureu les cebes picades amb un raig d’oli i la mantega.
  5. En una paella, poseu les gambes pelades amb dos alls trossejats i un raig de conyac; salteu-ho 3 min.
  6. Bateu els ous amb la nata líquida, sal i pebre, i ratlleu-hi nou moscada al gust. Reserveu-ho.
  7. Barregeu els bolets saltats amb el sofregit de ceba i les gambes, i passeu-ho per la paella 2 min.
  8. Aboqueu-ho dins del motlle, mirant que quedi ben repartit.
  9. A poc a poc, aneu-hi afegint la barreja de nata i ou, fins que quedi tot cobert.
  10. Coeu-ho al forn a 160 ºC, 55 min. Deixeu la quiche una estona dins del forn apagat perquè acabi de quallar i serviu-la tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto