Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu la farina, el parmesà, l’ametlla i sal. Afegiu-hi la mantega tallada a daus. Pasteu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim d’1 h tapat amb paper film.
  2. Esteneu la massa amb el corró fins que tingui uns 3 mm. Folreu amb la massa un motlle de 29 cm de diàmetre i 4 cm d’alt.
  3. Per al farciment: salteu els bolets en una paella amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all picats. Quan estiguin gairebé cuits, afegiu-hi una mica de julivert picat i un bon raig de conyac remenant-ho fins que s’evapori.
  4. Daureu les cebes picades amb un raig d’oli i la mantega.
  5. En una paella, poseu les gambes pelades amb dos alls trossejats i un raig de conyac; salteu-ho 3 min.
  6. Bateu els ous amb la nata líquida, sal i pebre, i ratlleu-hi nou moscada al gust. Reserveu-ho.
  7. Barregeu els bolets saltats amb el sofregit de ceba i les gambes, i passeu-ho per la paella 2 min.
  8. Aboqueu-ho dins del motlle, mirant que quedi ben repartit.
  9. A poc a poc, aneu-hi afegint la barreja de nata i ou, fins que quedi tot cobert.
  10. Coeu-ho al forn a 160 ºC, 55 min. Deixeu la quiche una estona dins del forn apagat perquè acabi de quallar i serviu-la tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto