CUINA.CAT
03/04/2020Ara que arriba la primavera, donem un toc verd als plats amb cinc receptes molt saludables; totes porten tavelles. Gaudiu dels plats!
Edamame i musclos de roca al vapor amb vinagreta
Us proposem un edamame i musclos de roca al vapor amb vinagreta. Una recepta amb un aspecte magnífic i amb un sabor deliciós i molt original!
Bol de colors amb canonges
Aquest bol de colors conté canonges, arròs, llenties, cigrons, edamame, tomàquet, alvocat i pastanaga. No podeu demanar més! Feu un amaniment al vostre gust i ja tindreu el plat llest.
Tirabecs i ametlles amb allada
Un plat de tirabecs bullits amb ametlles daurades, bitxo, soja i gingebre. La crema que us quedarà per salsar els tirabecs us encantarà. Acabeu l'amanida amb porradell i cerfull picat.
Amanida de quinoa i tzatziki
Una amanida vegana de quinoa i tirabecs amb tzatziki. Per al tzatziki, poseu la barreja de cogombre i remolatza en un bol i amaniu-ho amb el suc de llimona i el iogurt. Que vagi de gust!
Amanida de mongetes tendres i taronja amb bacallà esqueixat
Acabem amb una amanida de mongetes tendres i taronja amb bacallà esqueixat. La combinació de les hortalisses amb el bacallà és original i queda d'allò més bé. No us oblideu de preparar una bona vinagreta!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: