Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla, poseu l’aigua amb sal i el bicarbonat a bullir. Quan bulli, poseu-hi els tirabecs nets, 2 min.
  2. En un bol, poseu aigua i gel.
  3. Traieu els tirabecs de l’aigua bullent amb un escorredor i poseu-los dins el bol amb gel, per parar-ne la cocció i fixar la clorofil·la.
  4. En una paella, poseu un bon raig d’oli a foc mitjà, i aboqueu-hi les ametlles, els alls laminats, el bitxo, el gingebre i un xic de sal.
  5. Quan les ametlles i l’all es comencin a daurar, poseu-hi la llet d’ametlles i la soja. Deixeu-ho reduir una mica i feu servir aquesta crema per salsar els tirabecs.
  6. Acabeu-ho amb porradell i cerfull picat; també hi podeu posar pètals de flors fresques d’ametller, de prunera o de cirerer. Però, si no en teniu, uns pètals de calèndula també li escauen molt bé, a aquesta recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto