Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: renteu les hortalisses. Piqueu la ceba i el pebrot. Blanquegeu els tirabecs en aigua salada abundant, 2 min, escorreu-los i freneu-ne la cocció amb aigua molt freda.
  2. Piqueu les fulles de menta.
  3. Poseu la quinoa i les mongetes seques en un bol, i afegiu-hi les hortalisses picades, els tirabecs i els tomàquets en oli tallats a dauets.
  4. Amaniu-ho amb el suc de mitja llimona, la menta picada i oli, remeneu-ho i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.
  5. Per al tzatziki: peleu els cogombres i les remolatxes i ratlleu-los amb un ratllador gruixut. Col·loqueu-ho en un colador, salpebreu-ho, remeneu-ho i deixeu-ho reposar unes hores, perquè deixi anar tota l’aigua.
  6. Peleu l’all i piqueu-lo amb les fulles de menta.
  7. Premseu bé la barreja de cogombre i remolatxa i col·loqueu-la en un bol. Afegiu-hi la picada de menta i all, i amaniu-ho amb el suc de mitja llimona i oli. Afegiu-hi el iogurt i remeneu-ho fins que estigui tot integrat. Deixeu-ho reposar a la nevera fins al moment de consumir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: