Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l'arròs. Escorreu-ho, refredeu-ho i reserveu-ho.
  2. Per a l'amaniment: barregeu l'oli d'oliva, una part del suc de llima, la salsa de soja, la mel i el gingebre. Dividiu-ho en dues parts iguals i reserveu-ho.
  3.  Separeu els edamames de la beina. Talleu el tomàquet a daus petits. Lamineu l'alvocat i ruixeu-lo amb suc de llima perquè no s'oxidi.
  4. Presenteu-ho de la següent manera en un bol: en un costat de la base, l'arròs, amanit amb l'amaniment. A l'altre costat, poseu-hi els cigrons cuits i la llentia especial amanida Aranca. A sobre, col·loqueu-hi les fulles de canonges, l'alvocat, la pastanaga ratllada, els edamames i el tomàquet. Acabeu-ho amb l'amaniment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: