Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola al foc, tapada, poseu totes les espècies i els ingredients que donaran sabor als edamames i els musclos, 5 min, perquè quedin totes les herbes i les espècies infusionades.
  2. Afegiu-hi els edamames sencers, que bullin a foc baix, 12 min, amb la cassola tapada. Afegiu-hi els musclos sencers, nets d’algues i restes marines. Quan es comencin a obrir, retireu-la del foc.
  3. Per a la vinagreta: ratlleu la polpa dels tomàquets i barregeu-hi les herbes i el xili picats, la matafaluga, les fulles picades, l’oli i el vinagre i un got de l’aigua de bullir els musclos i els edamames. Barregeu-ho sense que arribi a emulsionar.
  4. Amaniu els edamames i els musclos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: