Troba la teva recepta

5 receptes amb llenguado

Si voleu tastar més peixos, a part del bacallà, el rap i el lluç, tasteu el llenguado! Us presentem algunes receptes per gaudir-ne

CUINA.CAT

02/09/2019
01 Llenguado al vapor amb crema de pèsols

Llenguado al vapor amb crema de pèsols Becky Lawton

Llenguado al vapor amb crema de pèsols

Com tots els peixos, el llenguado queda de meravella amb verduretes en crema o a la planxa. En aquest cas, i per tal que aprofiteu la temporada de pèsols, us proposem preparar el peix amb crema de pèsols i altres hortalisses. Una fusió de sabors suaus que us faran repetir!

Llegiu la recepta completa

02 Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la Becky Lawton

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

A vegades mengem peix perquè coneixem els seus beneficis, però no en sabem cuinar-lo perquè ens agradi a tots. Si voleu mantenir el costum de menjar aquest aliment i, a banda, innovar a la cuina, podeu fer aquest llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la. Un àpat complet!

Llegiu la recepta completa

03 Llenguado amb gamba vermella

Llenguado amb gamba vermella

Llenguado amb gamba vermella, llima, citronel·la i gingebre

Si busqueu un plat que tingui moltes proteïnes, aquesta recepta és la vostra. El peix i les gambes són unes grans fonts de proteïnes, a més que els seus sabors combinen molt bé. És una recepta ràpida de fer, però que requereix una mica d'experiència a la cuina. Això sí, el resultat és immillorable. 

Llegiu la recepta completa

04

Llenguado a la meunière a la brasa amb amanida

La meunière es refereix a una tècnica freqüentment utilitzada per a peixos o una salsa que acompanya a aquest mateix aliment. Té origen a França, fins al punt que el llenguado a la meunière és un plat típic del país. En aquest cas us indiquem com preparar la salsa a la meunière, amb base de mantega, llima, porradell i un polsim de sal.

Llegiu la recepta completa

05 Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

La taronja és una fruita molt utilitzada a la cuina dels peixos pel seu sabor fort en contrast amb diversos tipus de peixos. Aquí us deixem una recepta de llenguado amb taronja a grills i licor de taronja, per tal de donar un toc cítric i deliciós al plat.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto