Troba la teva recepta

5 receptes amb llenguado

Si voleu tastar més peixos, a part del bacallà, el rap i el lluç, tasteu el llenguado! Us presentem algunes receptes per gaudir-ne

CUINA.CAT

25/03/2019
01 Llenguado al vapor amb crema de pèsols

Llenguado al vapor amb crema de pèsols Becky Lawton

Llenguado al vapor amb crema de pèsols

Com tots els peixos, el llenguado queda de meravella amb verduretes en crema o a la planxa. En aquest cas, i per tal que aprofiteu la temporada de pèsols, us proposem preparar el peix amb crema de pèsols i altres hortalisses. Una fusió de sabors suaus que us faran repetir!

Llegiu la recepta completa

02 Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la Becky Lawton

Llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la

A vegades mengem peix perquè coneixem els seus beneficis, però no en sabem cuinar-lo perquè ens agradi a tots. Si voleu mantenir el costum de menjar aquest aliment i, a banda, innovar a la cuina, podeu fer aquest llenguado amb escopinyes, espinacs, poma i emulsió de citronel·la. Un àpat complet!

Llegiu la recepta completa

03 Llenguado amb gamba vermella

Llenguado amb gamba vermella

Llenguado amb gamba vermella, llima, citronel·la i gingebre

Si busqueu un plat que tingui moltes proteïnes, aquesta recepta és la vostra. El peix i les gambes són unes grans fonts de proteïnes, a més que els seus sabors combinen molt bé. És una recepta ràpida de fer, però que requereix una mica d'experiència a la cuina. Això sí, el resultat és immillorable. 

Llegiu la recepta completa

04

Llenguado a la meunière a la brasa amb amanida

La meunière es refereix a una tècnica freqüentment utilitzada per a peixos o una salsa que acompanya a aquest mateix aliment. Té origen a França, fins al punt que el llenguado a la meunière és un plat típic del país. En aquest cas us indiquem com preparar la salsa a la meunière, amb base de mantega, llima, porradell i un polsim de sal.

Llegiu la recepta completa

05 Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

La taronja és una fruita molt utilitzada a la cuina dels peixos per el seu sabor fort en contrast amb diversos tipus de peixos. Aquí us deixem una recepta de llenguado amb taronja a grills i licor de taronja, per tal de donar un toc cítric i deliciós al plat.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto