Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Enfarineu els llenguados i marqueu-los a la paella.
  2. Acabeu la cocció al forn (4 min) i desespineu-los.
  3. Feu els llenguados a filets i farciu-los amb els grills de taronja tallats al viu, sense pell, i amb els dàtils fets a tires. Escalfeu. 
  4. Per a la salsa: poseu a fondre la mantega, afegiu-hi el licor de taronja i deixeu-ho reduir. Tot seguit, afegiu-hi el suc de les taronges. Després agafeu la beina de vainilla i obriu-la per la meitat, rasqueu-ne les llavors de dins i incorporeu-les a la salsa. Deixeu-ho reduir i salseu-ho. 
  5. Muntatge: poseu el llenguado en un plat ample i incorporeu-hi per sobre la salsa de taronja. Acabeu-ho amb els festucs picats i les flors i les fulles de romaní.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: