Troba la teva recepta

Preparació

  1. Enfarineu els llenguados i marqueu-los a la paella.
  2. Acabeu la cocció al forn (4 min) i desespineu-los.
  3. Feu els llenguados a filets i farciu-los amb els grills de taronja tallats al viu, sense pell, i amb els dàtils fets a tires. Escalfeu. 
  4. Per a la salsa: poseu a fondre la mantega, afegiu-hi el licor de taronja i deixeu-ho reduir. Tot seguit, afegiu-hi el suc de les taronges. Després agafeu la beina de vainilla i obriu-la per la meitat, rasqueu-ne les llavors de dins i incorporeu-les a la salsa. Deixeu-ho reduir i salseu-ho. 
  5. Muntatge: poseu el llenguado en un plat ample i incorporeu-hi per sobre la salsa de taronja. Acabeu-ho amb els festucs picats i les flors i les fulles de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto