Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el pebrot, el carbassó, els espàrrecs i les mongetes a bastons, i el porro a la juliana.
  2. En una paella sense gens d’oli, salteu el pebrot i el porro 2 min.
  3. Escaldeu les altres verdures 1 min en aigua bullent i refredeu-les immediatament en aigua gelada.
  4. Bulliu els pèsols en 250 ml d’aigua i, quan estiguin tendres, tritureu-los molt bé i passeu-los per un colador xinès. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  5. Retireu la pell dels llenguados i separeu els lloms de l’espina central.
  6. Poseu una mica de la verdura barrejada sobre cada llom de llenguado, salpebreu-ho i enrotlleu-ho. Els rotlles es poden lligar amb cordó de cuina.
  7. Coeu els rotlles de llenguado al vapor, uns 5 min.
  8. Serviu-los acompanyats de la cremeta de pèsols i unes verduretes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto