Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la pell fosca del llenguado. L’altra pell, més clara, deixeu-la. Traieu-ne les tripes i les espines de la part superior i inferior. Talleu-ne quatre racions, amb l’espina central i tot.
  2. Poseu la mantega a punt de pomada. Barregeu-hi la ratlladura de la llima, el suc de la llima ben colat, porradell picat i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Feu una bona brasa. Saleu les supremes de llenguado i coeu-les.
  4. Una vegada cuites, poseu-les al plat i poseu-hi una petita porció de mantega meunière perquè amb la calor de la suprema es desfaci.
  5. Acompanyeu el plat amb uns brots d’enciams amanits amb un polsim de sal grossa en escames i un rajolí d’oli d'oliva verge extra de Koroneiki.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto