CUINA.CAT
18/11/2019Les algues tenen un gust molt característic i a la vegada únic, per això us proposem elaborar aquestes receptes per sorprendre el vostre paladar. Això sí, recordeu que les algues tenen un contingut molt alt de iode; per tant, no n'abuseu!
Croquetes d'algues i arròs
Si us encanten les croquetes, us proposem una recepta ben original que us enamorarà des de la primera mossegada.
Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton
Amb les algues wakame s'elabora el cos d'aquest tàrtar vegà deliciós amanit amb mostassa, germinats i pebre.
Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton
Les algues de mar i l'all negre són la novetat d'aquesta fideuada, el resultat és un menjar molt saborós amb un gust marí diferent del plat tradicional.
'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres
Per la seva disposició i els ingredients podriem anomenar-lo "poke bowl", l'únic que contradiu això són les algues, que no són habituals del plat hawaià. En aquest cas aparèixen en consistència de tàrtar i no caldrà preparar-les, perquè es poden trobar ja llestes a les botigues bio.
Sandvitx vegetarià oriental
Podeu optar per utilitzar algues dulse o de tipus wakame per elaborar aquests sandvitxs fets amb paper d'arròs, que són ideals com a entrant.
Yakisoba, sopa japonesa de fideus
En aquest cas les algues estan en textura de sopa, el dashi, sobre el qual reposen el carpaccio de vedella, la col, els bolets i els fideus. Atreviu-vos a fer la recepta que sempre heu menjat als restaurants asiàtics!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.