Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 receptes amb algues

Descobreix sis plats ben diferents amb el vegetal marí

CUINA.CAT

18/11/2019

Les algues tenen un gust molt característic i a la vegada únic, per això us proposem elaborar aquestes receptes per sorprendre el vostre paladar. Això sí, recordeu que les algues tenen un contingut molt alt de iode; per tant, no n'abuseu!

 

01 Croquetes d'algues i arròs

Croquetes d'algues i arròs

Croquetes d'algues i arròs

Si us encanten les croquetes, us proposem una recepta ben original que us enamorarà des de la primera mossegada. 

Llegiu la recepta completa

02 Tàrtar d'algues amb mostassa

Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton

Tàrtar d'algues amb mostassa

Amb les algues wakame s'elabora el cos d'aquest tàrtar vegà deliciós amanit amb mostassa, germinats i pebre. 

Llegiu la recepta completa

03 Fideuada vegetal, mar i horta

Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton

Fideuada vegetal, mar i horta

Les algues de mar i l'all negre són la novetat d'aquesta fideuada, el resultat és un menjar molt saborós amb un gust marí diferent del plat tradicional.

Llegiu la recepta completa

04 'Chirashi', arròs amb crudités

'Chirashi', arròs amb crudités Maria Ángeles Torres

'Chirashi', arròs amb crudités

Per la seva disposició i els ingredients podriem anomenar-lo "poke bowl", l'únic que contradiu això són les algues, que no són habituals del plat hawaià. En aquest cas aparèixen en consistència de tàrtar i no caldrà preparar-les, perquè es poden trobar ja llestes a les botigues bio.

Llegiu la recepta completa 

05 Sandvitx vegetarià oriental

Sandvitx vegetarià oriental

Sandvitx vegeterià oriental

Podeu optar per utilitzar algues dulse o de tipus wakame per elaborar aquests sandvitxs fets amb paper d'arròs, que són ideals com a entrant. 

Llegiu la recepta completa

06 Yakisoba, sopa japonesa de fideus

Yakisoba, sopa japonesa de fideus

Yakisoba, sopa japonesa de fideus

En aquest cas les algues estan en textura de sopa, el dashi, sobre el qual reposen el carpaccio de vedella, la col, els bolets i els fideus. Atreviu-vos a fer la recepta que sempre heu menjat als restaurants asiàtics!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto