Preparació
- Peleu la pastanaga i el daikon. Talleu-los a la juliana fina, amb el carbassó, i reserveu-ho.
- Talleu la col llombarda a la juliana, escaldeu-la 1 min en aigua bullent i refresqueu-la amb aigua gelada. Hidrateu l’alga amb aigua temperada.
- Salteu els bolets 1 min en oli d’oliva.
- Talleu el tofu a tires.
- Escalfeu una mica d’aigua en una olla baixa, hidrateu les hòsties d’arròs amb aigua calenta, retireu-les i col·loqueu-les sobre un drap de cuina humit.
- Sobre l’hòstia, feu una base amb la col, col·loqueu-hi un grapat de la juliana de verdures, alguns bolets, algues, unes tires de tofu i germinats de soja.
- Enrotlleu l’hòstia amb cura procurant que no es trenqui. Repetiu l’operació fins a acabar les hòsties d’arròs.
CONSELL
Aquesta preparació es pot acompanyar amb salsa de soja.