Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'arròs: en una cassola amb un raig d’oli, sofregiu la picada vegetal.
  2. Afegiu-hi l’aigua bullent i l’arròs, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min a foc potent i 8 min a foc lent.
  3. Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi les algues picades, remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar 2 min.
  4. Per a la beixamel: en un pot escalfeu la mantega fins a desfer-la, incorporeu-hi la farina i a foc lent feu-la coure, que faci butllofes 30 s.
  5. Aparteu el pot del foc, afegiu-hi la llet i la nata calentes, salpebreu-ho i mescleu-ho amb un batedor de varetes. Poseu-ho a coure al foc. Remeneu-ho fins que comenci a bullir, i mantingueu-ho 30 s.
  6. Aparteu-ho del foc i afegiu-hi el formatge i l’arròs, treballeu-ho en calent i aboqueu-ho en una safata perquè qualli la massa de croquetes.
  7. Quan sigui freda, feu les croquetes, passeu-les per farina, per ou batut i per panko. Fregiu-les en oli abundant.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: