Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'arròs: en una cassola amb un raig d’oli, sofregiu la picada vegetal.
  2. Afegiu-hi l’aigua bullent i l’arròs, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min a foc potent i 8 min a foc lent.
  3. Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi les algues picades, remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar 2 min.
  4. Per a la beixamel: en un pot escalfeu la mantega fins a desfer-la, incorporeu-hi la farina i a foc lent feu-la coure, que faci butllofes 30 s.
  5. Aparteu el pot del foc, afegiu-hi la llet i la nata calentes, salpebreu-ho i mescleu-ho amb un batedor de varetes. Poseu-ho a coure al foc. Remeneu-ho fins que comenci a bullir, i mantingueu-ho 30 s.
  6. Aparteu-ho del foc i afegiu-hi el formatge i l’arròs, treballeu-ho en calent i aboqueu-ho en una safata perquè qualli la massa de croquetes.
  7. Quan sigui freda, feu les croquetes, passeu-les per farina, per ou batut i per panko. Fregiu-les en oli abundant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto