Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’emulsió: amb tots els ingredients, feu una crema llisa i brillant amb el túrmix.
  2. Rectifiqueu-ne la textura amb aigua fins a obtenir una crema no gaire espessa. Rectifiqueu-ho de sal, pebre negre i mostassa.
  3. Per al tàrtar: poseu en remull totes les algues, 15 min. Escorreu-les bé i talleu-les a la juliana molt fina. Piqueu-les al màxim i barregeu-les amb la resta d’ingredients.
  4. Barregeu-ho amb l’emulsió i lligueu-ho bé amb una llengua. Ha de quedar una massa homogènia. Salpebreu-ho i reserveu-ho a la nevera.
  5. Amb un pinzell, pinteu la base del plat de mostassa. Poseu-hi el tàrtar al centre, ajudant-vos d’un cèrcol i una cullera, per pressionar i que quedi compacte.
  6. Acabeu-ho amb germinats de mostassa a sobre i de borratja al voltant.

CONSELL

Si les algues són fresques, canvieu l'aigua del remull diverses vegades i remulleu-les almenys 20 min. 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto