Troba la teva recepta

6 receptes originals amb carbassa

En forma de fideus, a dins d'una crep o d'un caneló, amb quinoa... us animem a portar aquest producte de tardor a un altre nivell

CUINA.CAT

08/11/2018
01 Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Només veure la fotografia del resultat final ja ve de gust... Fresca i cruixent, aquesta crep de carbassa, alvocat i germinats deixarà tothom sense paraules! La podeu menjar com a primer, com a entrant, en un dia de tapes... Només us podem assegurar que us encantarà!

Llegiu la recepta completa

02 Carbassa amb taronja i trompetes de la mort

Carbassa amb taronja i trompetes de la mort Gemma Clofent

Carbassa amb taronja i trompetes de la mort

Ara que és temporada de bolets, no hi ha res millor que combinar-los amb altres productes típics de la tardor per cuinar un plat ben sostenible i de km 0 com aquestes postres amb carbassa, taronja i trompetes de la mort de la Gemma Clofent. Originals i magnífiques.

Llegiu la recepta completa

03 Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

El pop sempre és una bona opció, però si l'acompanyem de cansalada del coll i carbassa, encara és millor! Aquest aperitiu mar i muntanya d'Oriol Rovira és ben fàcil de fer; només haureu de coure tots tres ingredients, tallar-los a daus i muntar-los en una broqueta.

Llegiu la recepta completa

04 Fideus de carbassa, vinagreta de panses i ceba caramel·litzada

Fideus de carbassa, vinagreta de panses i ceba caramel·litzada

Fideus de carbassa, vinagreta de panses i ceba caramel·litzada

Els últims anys s'ha posat molt de moda fer fideus i espaguetis amb verdures. En anglès, d'aquesta tècnica en diuen 'spiralize', que literalment significa 'espiralitzar'. Perquè la porteu a la pràctica i mengeu hortalisses d'una manera diferent, us presentem una recepta ben fresca a base de fideus de carbassa amb vinagreta de panses i ceba caramel·litzada.

Llegiu la recepta completa

05 El foie... moniato, carbassa i poma

El foie... moniato, carbassa i poma Becky Lawton

Caneló de moniato, carbassa i poma

Una altra recepta de temporada! El caneló que us animem a cuinar canvia la típica pasta per làmines de carbassa, moniato i pastanaga. A l'interior, haureu de fer una pasta cremosa de foie. Finalment haureu d'enrotllar la quenelle de crema en les làmines de verdures i cremar la part superior del caneló amb un bufador. 

Llegiu la recepta completa

06 Carbasses

Carbasses Anna Garcia Frigola

Carbassa guisada amb quinoa

No tots els guisats són de carn i peix, per això us presentem una recepta sorprenent en què les protagonistes són la carbassa i la quinoa. En Pep Nogué ens ha assegurat que no és massa difícil d'elaborar, així que... animeu-vos a fer-ho!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto