Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la carbassa: peleu la carbassa, traieu-ne les llavors i coeu-la amb l’aigua i el sucre. Quan sigui cuita, coleu-la i tritureu-la fins que sigui un puré fi. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al granissat: barregeu el suc i la ginebra i reserveu-ho al congelador. Un cop congelat, raspeu el granissat amb l’ajuda d’una forquilla.
  3. Per a les trompetes: netegeu les trompetes. Poseu al foc l’aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les trompetes i deixeu-ho coure uns minuts. Deixeu-ho refredar dins el mateix almívar.
  4. Muntatge: repartiu el puré de carbassa al centre del plat; a sobre, les trompetes, i acabeu-ho amb el granissat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto