Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Primer de tot, congeleu i descongeleu el pop, és un bon sistema per trencar les fibres del pop per tal que us quedi més tou a l’hora de coure. Per coure’l, el submergiu en aigua bullent uns 45 min, dependrà de la mida i de la duresa del pop. Un cop cuit, reserveu-lo.
  2. Per coure la cansalada del coll, introduïu-la en el brou d’au i coeu-la a foc molt lent unes 3 h i 30 min, fins que estigui absolutament tova. Retireu-la del brou i deixeu-la reposar a la nevera 12 h.
  3. Bulliu la carbassa en l’aigua ja salada i refredeu-la amb aigua i gel. Per muntar l’aperitiu, agafeu una broqueta i inseriu-hi una rodanxa de pop, un dau de cansalada del coll i un dau de carbassa. Ho amaniu tot amb els pebres, la sal i l’oli, i ho fornegeu durant uns minuts fins a tenir-ho ben calent. Només restarà de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: