Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos grans. Ratlleu-la amb un ratllador de verdures.
  2. En un bol de vidre, poseu la carbassa, saleu-la i barregeu-la amb les mans.
  3. Per a la vinagreta: remulleu 100 g de panses amb 100 ml d’aigua. A banda, remulleu els altres 80 g de panses.
  4. Al got d’una batedora, poseu els 100 g de panses remullades amb la seva aigua, el suc de llimona, la sal i l’oli, i tritureu-ho.
  5. Passeu-la per un colador xinès.
  6. Barregeu la carbassa amb la vinagreta i, en el moment de servir-ho, afegiu-hi els 80 g de panses remullades sense l’aigua.
  7. Per a la ceba: bateu els dàtils, l’oli i el tamari fins a obtenir una salsa homogènia.
  8. Peleu la ceba i talleu-la a làmines fines.
  9. Barregeu la ceba amb la salsa i deixeu-ho reposar, com més temps millor. Serviu-la com a acompanyament.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: