Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos grans. Ratlleu-la amb un ratllador de verdures.
  2. En un bol de vidre, poseu la carbassa, saleu-la i barregeu-la amb les mans.
  3. Per a la vinagreta: remulleu 100 g de panses amb 100 ml d’aigua. A banda, remulleu els altres 80 g de panses.
  4. Al got d’una batedora, poseu els 100 g de panses remullades amb la seva aigua, el suc de llimona, la sal i l’oli, i tritureu-ho.
  5. Passeu-la per un colador xinès.
  6. Barregeu la carbassa amb la vinagreta i, en el moment de servir-ho, afegiu-hi els 80 g de panses remullades sense l’aigua.
  7. Per a la ceba: bateu els dàtils, l’oli i el tamari fins a obtenir una salsa homogènia.
  8. Peleu la ceba i talleu-la a làmines fines.
  9. Barregeu la ceba amb la salsa i deixeu-ho reposar, com més temps millor. Serviu-la com a acompanyament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto