Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 receptes per preparar suquet de peix

Descobriu els diferents tipus de suquets de peix que es poden preparar!

CUINA.CAT

17/06/2019
01 Suquet d'escórpora

Suquet d'escórpora

Suquet d'escórpora

L'escórpora és un peix ideal per preparar en suquet, ja que és econòmic i, des del punt de vista gastronòmic, és saborós. D'aquesta manera, s'ha tornat un aliment que es fa servir molt a la cuina, destacant els suquets tradicionals. D'altra banda, l'estiu n'és la temporada alta, així que podeu aprofitar per preparar escórpora de totes les maneres que se us acudeixin. Aquí us en deixem un exemple.

Llegiu la recepta completa

02 Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

Suquet de bonítol amb dashi i patates

A la gastronomia asiàtica sempre han estat molt presents els peixos, de manera que no és gens sorprenent trobar-nos una sopa de peix o, fins i tot, de tauró. Amb aquesta recepta fem una unió entre la cuina asiàtica i la nostra, fent servir tècniques i ingredients d'ambdues cultures: per una banda, suquet de peix, i, per l'altra, elements com el dashi o el katsuobushi.

Llegiu la recepta completa

03 Suquet de pagre i espardenyes

Suquet de pagre i espardenyes

Suquet de pagre i espardenyes

El pagre és un altre peix molt utilitzat per a l'elaboració de suquets, ja que no només és deliciós, sinó que a més és ric en vitamines del grup B i conté minerals essencials, com calci, fòsfor i ferro. D'altra banda, és un peix indicat per a joves en edat de creixement, de manera que es pot preparar aquesta recepta per als més petits de la casa, que segur que els encantarà!

Llegiu la recepta completa

04 Suquet de rap amb llagostins, musclos i pa d'allioli d'avellanes

Suquet de rap amb llagostins, musclos i pa d'allioli d'avellanes

Suquet de rap amb llagostins, musclos i pa d'allioli d'avellanes

El rap no és l'únic element important d'aquesta recepta, sinó que, si el suquet surt tan bo, és gràcies a l'aportació dels llagostins i els musclos, cosa que el transforma en un plat ben marítim. D'altra banda, aquí no només us indiquem com preparar aquest suquet, sinó que també afegim a l'àpat un pa d'allioli i d'avellanes per tal que s'acompanyi el plat principal amb el típic tros de pa.

Llegiu la recepta completa

05 Suquet de peix

Suquet de peix

Suquet de peix

Si és la primera vegada que prepareu un suquet de peix, abans haureu de començar per una recepta ben senzilla. Per això us portem aquest exemple, ja que es tracta d'un plat bàsic amb unes indicacions molt senzilles perquè el vostre suquet de peix surti excel·lent des de la primera vegada. I, qui ho sap, potser en el futur voldreu intentar cuinar altres exemples d'aquest mateix rànquing.

Llegiu la recepta completa

06

Suquet d'anxoves

Una altra recepta ràpida i fàcil de fer, però fent servir anxoves per preparar-la. És el mateix procediment que se segueix en la resta de receptes, però amb menys ingredients i amb un element principal: les anxoves. Aquest peix donarà el seu sabor característic al plat, de manera que aneu amb compte amb les mesures perquè no surti massa salat!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto