Troba la teva recepta

7 plats mariners

A l'estiu és quan més gaudim del mar, ja sigui banyant-nos-hi o menjant els seus aliments. Aprofiteu aquesta època per preparar els plats més mariners!

CUINA.CAT

17/06/2019
01 Cananes farcides

Cananes farcides

Cananes farcides

Les cananes, ben utilitzades a la cuina, són uns calamars ideals per farcir, tal com expliquem en aquesta recepta. S'omplen amb una barreja de carn picada, ceba, potes de les mateixes cananes i tomàquet, encara que, com passa amb aquests tipus de plats, es poden farcir de qualsevol cosa. Per tal que les cananes adoptin aquesta forma cilíndrica, cal coure-les en brou com indiquem a la recepta.

Llegiu la recepta completa

02 Canelons de peix amb Tou dels Til·lers

Canelons de peix amb Tou dels Til·lers

Canelons de peix amb Tou dels Til·lers

Continuant la línia d'aliments farcits, en aquesta ocasió omplim els canelons amb lluç, rap, llagostins, musclos i una escalunya. Un farcit completament mariner! Tot, s'acompanya amb una beixamel amb un toc particular, ja que està elaborada amb Tou dels Til·lers, un formatge català molt tou i de gust mantegós.

Llegiu la recepta completa

03 Caçó amb romesco

Caçó amb romesco

Caçó amb romesco

El caçó és un tipus de peix també conegut amb el nom de 'rap de pobre', ja que el seu sabor recorda lleugerament a aquest animal i, a més, és més econòmic. Si mai no l'heu tastat, us animem a preparar aquesta recepta acompanyada de la salsa més emblemàtica del territori català, de la qual milers de persones ens hem enamorat perquè millora tot tipus de plats.

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de gambes

Amanida de gambes

Amanida de gambes

Una amanida senzilla que serveix perfectament com a àpat fresc i lleuger per als dies d'estiu. Combina tot tipus d'hortalisses del temps i s'amaneix amb una salsa que recorda al gust de la llima, ja que, com és ben conegut, el cítric combina de meravella amb el sabor de les gambes.

Llegiu la recepta completa

05 Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

El tàrtar sempre ha estat un plat refrescant, ja que es prepara amb aliments crus, però en aquest cas us portem una elecció d'ingredients encara més fresca. Per començar, l'element principal és el salmó fumat, i s'acompanya amb tomàquets i alvocat a daus. D'aquesta manera, s'aconsegueix un aperitiu ideal per a l'estiu, o com a entrant de qualsevol menú!

Llegiu la recepta completa

06 Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Si l'alga wakame ha guanyat importància en el món de la cuina és, precisament, per la seva versatilitat, propietats i sabor. L'amanida de wakame deixa un regust ben mariner a la boca, cosa que es potencia amb els seitons fregits. A més, aquesta recepta s'allunya de l'estil occidental i es prepara amb sèsam torrat, vinagre d'arròs, salsa de soja i panko de pèsols.

Llegiu la recepta completa

07 Carbassons farcits de verdures i gambes

Carbassons farcits de verdures i gambes

Carbassons farcits de verdures i gambes

Els carbassons rodons són, per la seva forma, ideals per farcir de qualsevol cosa. En aquesta recepta elaborem una barreja de verdures i gambes per tal d'omplir l'hortalissa de diferents matisos. D'aquesta manera, s'aconsegueix un plat amb molts nutrients essencials, ja que combina verdures i marisc, una gran font de proteïnes.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto