Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 plats mariners

A l'estiu és quan més gaudim del mar, ja sigui banyant-nos-hi o menjant els seus aliments. Aprofiteu aquesta època per preparar els plats més mariners!

CUINA.CAT

17/06/2019
01 Cananes farcides

Cananes farcides

Cananes farcides

Les cananes, ben utilitzades a la cuina, són uns calamars ideals per farcir, tal com expliquem en aquesta recepta. S'omplen amb una barreja de carn picada, ceba, potes de les mateixes cananes i tomàquet, encara que, com passa amb aquests tipus de plats, es poden farcir de qualsevol cosa. Per tal que les cananes adoptin aquesta forma cilíndrica, cal coure-les en brou com indiquem a la recepta.

Llegiu la recepta completa

02 Canelons de peix

Canelons de peix

Canelons de peix amb Tou dels Til·lers

Continuant la línia d'aliments farcits, en aquesta ocasió omplim els canelons amb lluç, rap, llagostins, musclos i una escalunya. Un farcit completament mariner! Tot, s'acompanya amb una beixamel amb un toc particular, ja que està elaborada amb Tou dels Til·lers, un formatge català molt tou i de gust mantegós.

Llegiu la recepta completa

03 Caçó amb romesco

Caçó amb romesco

Caçó amb romesco

El caçó és un tipus de peix també conegut amb el nom de 'rap de pobre', ja que el seu sabor recorda lleugerament a aquest animal i, a més, és més econòmic. Si mai no l'heu tastat, us animem a preparar aquesta recepta acompanyada de la salsa més emblemàtica del territori català, de la qual milers de persones ens hem enamorat perquè millora tot tipus de plats.

Llegiu la recepta completa

04 Amanida de gambes

Amanida de gambes

Amanida de gambes

Una amanida senzilla que serveix perfectament com a àpat fresc i lleuger per als dies d'estiu. Combina tot tipus d'hortalisses del temps i s'amaneix amb una salsa que recorda al gust de la llima, ja que, com és ben conegut, el cítric combina de meravella amb el sabor de les gambes.

Llegiu la recepta completa

05 Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

El tàrtar sempre ha estat un plat refrescant, ja que es prepara amb aliments crus, però en aquest cas us portem una elecció d'ingredients encara més fresca. Per començar, l'element principal és el salmó fumat, i s'acompanya amb tomàquets i alvocat a daus. D'aquesta manera, s'aconsegueix un aperitiu ideal per a l'estiu, o com a entrant de qualsevol menú!

Llegiu la recepta completa

06 Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Fregitel·la de seitons i amanida d'alga wakame

Si l'alga wakame ha guanyat importància en el món de la cuina és, precisament, per la seva versatilitat, propietats i sabor. L'amanida de wakame deixa un regust ben mariner a la boca, cosa que es potencia amb els seitons fregits. A més, aquesta recepta s'allunya de l'estil occidental i es prepara amb sèsam torrat, vinagre d'arròs, salsa de soja i panko de pèsols.

Llegiu la recepta completa

07 Carbassons farcits de verdures i gambes

Carbassons farcits de verdures i gambes

Carbassons farcits de verdures i gambes

Els carbassons rodons són, per la seva forma, ideals per farcir de qualsevol cosa. En aquesta recepta elaborem una barreja de verdures i gambes per tal d'omplir l'hortalissa de diferents matisos. D'aquesta manera, s'aconsegueix un plat amb molts nutrients essencials, ja que combina verdures i marisc, una gran font de proteïnes.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: