Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’alga wakame en remull amb aigua tèbia 20 min.
  2. Escaldeu l’alga 1 min en aigua bullent i refresqueu-la amb gel perquè conservi el color verd. Escorreu-la i talleu-la a tires de 2 mm.
  3. Barregeu el vinagre, el sèsam, la salsa de soja, el sucre i el bitxo en un bol i remeneu-ho bé. Afegiu-hi el wakame.
  4. Netegeu els seitons i filetegeu-los.
  5. Poseu-los 15 min amb aigua i gel perquè es dessagnin, escorreu-los i assequeu-los.
  6. Passeu-los pel panko de pèsols i fregiu-los.
  7. Serviu-los acompanyats de l’amanida de wakame.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: