Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el carbassó en aigua amb sal, fins que estigui grenyal. Retireu-lo del foc i poseu-lo en un bol amb aigua gelada, per interrompre’n la cocció i mantenir-ne el color verd.
  2. Talleu-ne la part de dalt i buideu el carbassó.
  3. En una paella amb oli i mantega, sofregiu l’all, la ceba i el porro picats.
  4. Afegiu-hi el tomàquet.
  5. Peleu les gambes, talleu-les i poseu-les al sofregit. Remeneu-ho bé i incorporeu-hi la polpa del carbassó picada, la Maizena i el fumet. Salpebreu-ho, coeu-ho 5 min i retireu-ho del foc.
  6. Farciu el carbassó i gratineu-lo amb parmesà (o emmental). Emplateu-lo i serviu-lo calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: