Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les cananes; piqueu-ne les potes i reserveu-les per afegir-les al farciment.
  2. En una cassola, feu un sofregit amb la ceba picada i el tomàquet.
  3. Afegiu-hi les potes de canana i la carn picada i barregeu-ho bé.
  4. Salpebreu-ho i, quan s’hagi refredat una mica, farciu les cananes amb la barreja i tanqueu-les amb un pal de broqueta, perquè no s’obrin.
  5. Poseu una mica de ceba, tomàquet i all en una cassola i sofregiu-ho. Mulleu-ho amb el brou i, quan arrenqui el bull, tritureu-ho i passeu-ho per un colador xinès. Coeu les cananes uns minuts en aquesta salsa.
  6. Filetegeu les cananes, emplateu-les i salseu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: