Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la picada: fregiu, per separat, tots els ingredients menys el safrà. Escorreu-ho i tritureu-ho tot junt, amb el safrà.

  2. Per al fumet de peix: feu servir l'oli sobrer de la picada per sofregir les verdures aromàtiques. Afegiu-hi el peix, net de sang, i els crancs. Ofegueu-ho uns minuts, fins que el peix es desfaci.

  3. Afegiu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i flamegeu-ho amb el brandi.

  4. Cobriu-ho fins a la mateixa altura i deixeu-ho bullir 20 min.
  5. Aixafeu el peix i coleu-ho.

  6. Per a l'allioli: en un bol, barregeu els alls pelats amb la sal.

  7. Piqueu-ho amb el morter, per obtenir-ne una pasta.

  8. Incorporeu-hi el rovell i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi l’oli, a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa.

  9. Per a les patates i el fonoll: feu boletes amb les patates i feu-les coure en el fumet de peix, fins que estiguin toves.

  10. Confiteu el fonoll tallat a la juliana a foc lent, amb una mica de sal i oli, amb l'olla tapada amb paper film.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto