Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb oli, feu un sofregit amb els tomàquets i l’all. Quan el tomàquet estigui ben reduït, afegiu-hi les patates, remeneu-ho i banyeu-ho amb aigua calenta. Coeu-ho una estona fins que les patates estiguin mig fetes.
  2. Afegiu-hi el peix tallat a rodanxes i la picada i deixeu que s’acabi de coure.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: