Troba la teva recepta

7 hamburgueses per llepar-se'n els dits

De vedella, d'ànec, de salmó o veganes: les 7 hamburgueses que us proposem són senzillament irresistibles!

CUINA.CAT

19/07/2019

Tothom sap què és l'hamburgesa, i qui més, qui menys, n'ha menjat. Aquest filet de carn picada, que es pot fregir, fer a la planxa o a la graella, s'ha convertit en una de les elaboracions culinàries més populars arreu del món. L'hamburguesa tradicional es fa amb carn de boví o de porc, però últimament proliferen les hamburgueses d'aviram, de peix o vegetals. És habitual servir-les en format d'entrepà. Si voleu fer els típics panets rodons a casa, seguiu aquesta recepta!

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona

Amb aquesta recepta no ens estem de res! Més enllà de l'hamburguesa, feta amb carn picada de vedella, hi trobareu dos ingredients imprescindibles per al bon gormand: el foie gras, que heu de marcar a la planxa, i la tòfona, amb la qual fareu una salsa en què també posareu un fons de carn reduït i mantega. La ruca hi aporta un regust herbaci i lleugerament picant.

Llegiu la recepta completa

Hofmann burger amb Appenzeller fondant

Hofmann burger amb Appenzeller fondant

Hofmann burger amb Appenzeller fondant

Aquesta recepta té fins a tres trets distintius: la carn d'Angus, una raça bovina originària d'Escòcia que destaca per la seva textura tendra i sucosa, l'Appenzeller, un formatge suís de pasta premsada cuita, i la salsa Café de Paris, feta amb mantega pomada, mostassa, quètxup i una àmplia varietat d'ingredients i sabors: tàperes, anxoves, pela de llimona i de taronja, herbes aromàtiques (marduix, anet, farigola...), begudes alcohòliques (brandi i porto), espècies (curri, caiena, pebre negre...) i salsa Worcestershire.

Llegiu la recepta completa

Hamburguesa con crema de boletus

Hamburguesa con crema de boletus

Hamburguesa amb crema de ceps

El cep és un dels bolets més consumits i valorats a casa nostra. El seu sabor subtil i gens estrident, que recorda una mica al de l'ametlla, el fa ideal per acompanyar plats de carn com ara hamburgueses. Per a la crema de ceps també utilitzarem ceba i nata líquida.

Llegiu la recepta completa

 

Hamburguesa d'ànec i chutney de pinya

Hamburguesa d'ànec i chutney de pinya

Hamburguesa d'ànec i chutney de pinya

El chutney és un condiment originari de l'oest de l'Índia. Les seves variants són gairebé infinites, però sempre hi podem trobar alguna espècia i alguna fruita o verdura. En aquest cas hi posem pinya, prunes i gingebre fresc ratllat. Se us acut cap acompanyament millor per a aquesta hamburguesa d'ànec?

Llegiu la recepta completa

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó Ada Parellada

Hamburguesa de salmó d'Ada Parellada

Tot i que l'hamburguesa originàriament és un producte fet amb carn, en els darrers anys el concepte s'ha ampliat, enriquit o pervertit. Aquesta hamburguesa de salmó n'és un exemple clar. Tant si sou uns puristes de l'hamburguesa com si no ho sou, aquesta us encantarà: és suculent i molt nutritiva!

Llegiu la recepta completa

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

Vet aquí una altra hamburguesa de salmó. A diferència de l'anterior, aquesta la fem amb porro, ceba i cibulet picat i l'acompanyem amb patates confitades. En canvi, no hi posem formatge cremós. Vosaltres decidiu quina us agrada més. Si esteu indecisos, sempre podeu fer un 'mix' entre les dues!

Llegiu la recepta completa

'Burger' vegana i bròquil

'Burger' vegana i bròquil Becky Lawton

'Burger' vegana i bròquil

Les hamburgueses veganes estan de moda i des d'aquí volem fer la nostra contribució particular. S'acostumen a fer amb algun tipus de llegum, que tenen la consistència òptima per fer la massa. En aquest cas fem servir mongetes blanques, però també podeu optar per utilitzar cigrons o llenties. Ho condimentem amb coriandre, gingebre i cúrcuma. També especiem el bròquil amb comí, coriandre i canyella.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto