Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, barregeu la carn picada amb l’ou, l’all picat i les dues llesques de pa de motlle banyades en llet. Salpebreu-ho i formeu-ne quatre hamburgueses. Deixeu-ho reposar a la nevera 30 min.
  2. En un cassó a foc lent, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi els ceps trossejats i deixeu que es tornin rossos. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho coure 5 min; salpebreuho i tritureu-ho.
  3. En una paella amb una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, fregiu les hamburgueses 4 min per cada costat, fins que quedin al punt.
  4. Serviu les hamburgueses amb la crema de ceps i la ceba tendra tallada a quarts i brasejada o saltada.

CONSELL

Piqueu els ceps molt fins i salteu-los amb un raig d’oli d’oliva; escorreu-los bé i barregeu-los amb la carn picada perquè l’hamburguesa tingui gust de ceps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: