Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, barregeu la carn picada amb l’ou, l’all picat i les dues llesques de pa de motlle banyades en llet. Salpebreu-ho i formeu-ne quatre hamburgueses. Deixeu-ho reposar a la nevera 30 min.
  2. En un cassó a foc lent, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi els ceps trossejats i deixeu que es tornin rossos. Afegiu-hi la nata i deixeu-ho coure 5 min; salpebreuho i tritureu-ho.
  3. En una paella amb una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, fregiu les hamburgueses 4 min per cada costat, fins que quedin al punt.
  4. Serviu les hamburgueses amb la crema de ceps i la ceba tendra tallada a quarts i brasejada o saltada.

CONSELL

Piqueu els ceps molt fins i salteu-los amb un raig d’oli d’oliva; escorreu-los bé i barregeu-los amb la carn picada perquè l’hamburguesa tingui gust de ceps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto