Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: en un bol, barregeu tots els ingredients. Salpebreu-ho.
  2. Formeu les hamburgueses.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, coeu les hamburgueses a foc mitjà, volta i volta, fins que estiguin daurades.
  4. Per al bròquil amb espècies: extraieu la part superior del bròquil i talleu-ne la tija, aconseguint que semblin arbrets. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat.
  5. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan bulli, afegiu-hi el bròquil i coeu-lo 2 min, a foc fort.
  6. Coleu el bròquil i submergiu-lo immediatament en aigua freda.
  7. Peleu la ceba i piqueu-la.
  8. En una paella a foc mitjà amb l’oli d’oliva, coeu la ceba, 1 min. Afegiu-hi les espècies 30 s més tard. Afegiu-hi el bròquil i salteu-lo 2 min. Saleu-ho.

MUNTATGE

  1. Torreu la part interior dels panets amb llavors en una planxa a foc fort, fins que estiguin ben marcats.
  2. A la base dels panets, poseu una cullerada de babaganuix, les hamburgueses i el bròquil amb espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto