Preparació
- Per a les hamburgueses: en un bol, barregeu tots els ingredients. Salpebreu-ho.
- Formeu les hamburgueses.
- En una paella amb una mica d’oli d’oliva, coeu les hamburgueses a foc mitjà, volta i volta, fins que estiguin daurades.
- Per al bròquil amb espècies: extraieu la part superior del bròquil i talleu-ne la tija, aconseguint que semblin arbrets. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat.
- Poseu una olla amb aigua al foc. Quan bulli, afegiu-hi el bròquil i coeu-lo 2 min, a foc fort.
- Coleu el bròquil i submergiu-lo immediatament en aigua freda.
- Peleu la ceba i piqueu-la.
- En una paella a foc mitjà amb l’oli d’oliva, coeu la ceba, 1 min. Afegiu-hi les espècies 30 s més tard. Afegiu-hi el bròquil i salteu-lo 2 min. Saleu-ho.
MUNTATGE
- Torreu la part interior dels panets amb llavors en una planxa a foc fort, fins que estiguin ben marcats.
- A la base dels panets, poseu una cullerada de babaganuix, les hamburgueses i el bròquil amb espècies.