Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: en un bol, barregeu tots els ingredients. Salpebreu-ho.
  2. Formeu les hamburgueses.
  3. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, coeu les hamburgueses a foc mitjà, volta i volta, fins que estiguin daurades.
  4. Per al bròquil amb espècies: extraieu la part superior del bròquil i talleu-ne la tija, aconseguint que semblin arbrets. Si són molt grossos, talleu-los per la meitat.
  5. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan bulli, afegiu-hi el bròquil i coeu-lo 2 min, a foc fort.
  6. Coleu el bròquil i submergiu-lo immediatament en aigua freda.
  7. Peleu la ceba i piqueu-la.
  8. En una paella a foc mitjà amb l’oli d’oliva, coeu la ceba, 1 min. Afegiu-hi les espècies 30 s més tard. Afegiu-hi el bròquil i salteu-lo 2 min. Saleu-ho.

MUNTATGE

  1. Torreu la part interior dels panets amb llavors en una planxa a foc fort, fins que estiguin ben marcats.
  2. A la base dels panets, poseu una cullerada de babaganuix, les hamburgueses i el bròquil amb espècies.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24-25 ago

Fira del Meló 2019

Cada any, Artesa de Segre ret homenatge a Sant Bartomeu amb unes jornades festives a l'agost i els carrers s'omplen...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto