Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l'hamburguesa: barregeu la carn picada, sal, pebre negre, l'all i el julivert picats i una mica d'ou.
  2. Fregiu la ruca amb oli i amb un polsim de sucre, per tal de treure-li l’amargor.
  3. Marqueu el fetge gras a la planxa.
  4. Feu l’hamburguesa a la planxa, al gust del comensal.

Muntatge

  1. Poseu el pa de base, l’hamburguesa a sobre, afegiu-hi el foie gras, la ceba confitada, la salsa de tòfona i, a un costat, la ruca fregida. Acabeu-ho amb una mica de reducció de porto.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto