Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: barregeu tots els ingredients i feu les hamburgueses amb un motlle.
  2. Per a la pinya: peleu la pinya, liqüeu-ne el suc i poseu-lo a reduir amb sucre i gingebre fresc ratllat. Peseu la part sòlida de la pinya i afegiu-hi el mateix pes de sucre, uns daus de prunes seques i deixeu-ho coure a foc suau fins que caramel·litzi. Reserveu-ho.
  3. Per al foie: talleu uns trossets de foie fred, amaniu-los amb sal i pebre, enfarineu-los i marqueu-los en una paella antiadherent, volta i volta. Poseu-hi a sobre l’hamburguesa marcada pels dos costats
  4. Muntatge: poseu l’hamburguesa al plat amb el foie i salseu-ho amb el fons. Feu una quenelle de pinya, salseu-ho amb la salsa de pinya i decoreu-ho amb les flors i el coco. Tireu-hi un xic de sal Maldon i una mica de pebre acabat de moldre al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto