Preparació
Preparació
- Peleu i piqueu la ceba. Com sempre que fem servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure-la lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 5 min.
- Renteu els tomàquets i talleu-los a làmines
- Retireu la pell del salmó i piqueu-lo ben menut. Poseu-lo en un recipient, i afegiu-hi la ceba confitada, l’ou batut, sal, pebre i el pa ratllat.
- Pasteu-ho amb les mans fins aconseguir una massa enganxosa.
- Feu boletes amb aquesta barreja, aplaneu-les i coeu-les en una paella, a foc fort, 2 min per cada cara.
- Torreu els pans d’hamburguesa en una paella, sense gens d’oli.
- Unteu cada tros de pa amb formatge cremós, i per sobre poseu-hi una làmina de tomàquet i enciam. Acabeu-ho amb l’hamburguesa.
- Tapeu-ho amb l’altre tros de pa i ja podeu gaudir de la vostra deliciosa hamburguesa de salmó!
El consell
En comptes de salmó, podeu preparar aquesta hamburguesa marinera amb tonyina fresca.