Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Com sempre que fem servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure-la lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 5 min.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los a làmines
  3. Retireu la pell del salmó i piqueu-lo ben menut. Poseu-lo en un recipient, i afegiu-hi la ceba confitada, l’ou batut, sal, pebre i el pa ratllat.
  4. Pasteu-ho amb les mans fins aconseguir una massa enganxosa.
  5. Feu boletes amb aquesta barreja, aplaneu-les i coeu-les en una paella, a foc fort, 2 min per cada cara.
  6. Torreu els pans d’hamburguesa en una paella, sense gens d’oli.
  7. Unteu cada tros de pa amb formatge cremós, i per sobre poseu-hi una làmina de tomàquet i enciam. Acabeu-ho amb l’hamburguesa.
  8. Tapeu-ho amb l’altre tros de pa i ja podeu gaudir de la vostra deliciosa hamburguesa de salmó!

El consell

En comptes de salmó, podeu preparar aquesta hamburguesa marinera amb tonyina fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto