Troba la teva recepta

7 plats per sopar en menys de 30 minuts

Hi ha nits que arribem tard a casa, estem cansats o no ens volem complicar a la cuina. Per a aquests moments, us deixem uns àpats ràpids i senzills

CUINA.CAT

05/03/2019
01 Conill al minut amb olives

Conill al minut amb olives Ada Parellada

Conill al minut amb olives

Aquesta recepta us proposa cuinar el conill, encara que també podeu fer-la amb pollastre o gall dindi, de manera ràpida, sense complicacions. Només es deixa coure el conill a la paella amb diversos ingredients, en què destaquen les olives, que donen el seu regust característic a la carn.

Llegiu la recepta completa

02 Patates farcides de botifarra amb allioli

Patates farcides de botifarra amb allioli Becky Lawton

Patates farcides de botifarra amb allioli

Les patates farcides són un plat molt senzill i que sempre entren bé al final del dia; per altra banda, són fàcils de fer, sempre que no sigui molt difícil preparar el farcit. Per això us recomanem fer-les amb botifarra i allioli, una combinació de sabors perfecta amb la patata.

Llegiu la recepta completa

03 Lluç i rap a la planxa amb sofregit d'alls i cues de gambes

Lluç i rap a la planxa amb sofregit d'alls i cues de gambes

Lluç i rap a la planxa amb sofregit d'alls i cues de gambes

Un menjar ràpid no sempre vol dir un menjar poc saludable, i això ho demostrem amb aquesta recepta. Conté peix i gambes, grans fonts de proteïnes, i els alls com a verdura principal, els nutrients que necessita un sopar. En 20 minuts aconseguireu un plat que us atiparà.

Llegiu la recepta completa

04 Broqueta de bou saltat amb adob

Broqueta de bou saltat amb adob Becky Lawton

Broqueta de bou saltat amb adob

Les broquetes són un àpat molt fàcil de cuinar i presentar, de manera que és una opció ideal com a sopar ràpid. Per altra banda, si no disposeu de bou a la nevera, sempre el podeu substituir per carn de vedella, xai, porc o pollastre. Si, a més, voleu ser més creatius, canvieu el pebre vermell per curri!

Llegiu la recepta completa

05 Bis farcit amb salsa de formatge

Bis farcit amb salsa de formatge Enrique Marco

Bis farcit amb salsa de formatge

Tenir poc temps per cuinar no és excusa per no menjar peix! Aquest aliment és indispensable per al nostre organisme, ja que aporta omega-3 i és una font important de proteïnes. Per això, us recomanem cuinar aquesta recepta per tal de poder incloure peix a la dieta sense haber de complicar-se a la cuina.

Llegiu la recepta completa

06 Durum amb pollastre i verdures

Durum amb pollastre i verdures

Durum amb pollastre i verdures

A vegades és difícil pensar en un àpat bo, ràpid, saludable i que agradi fins i tot als petits poc amants de les verdures! No obstant això, els nens quedaran ben tips i satisfets amb aquest durum, que conté diferents verdures que donen sabor al pollastre. 

Llegiu la recepta completa

07 Escalopa de foie gras d'ànec saltada amb salsa de cassís

Escalopa de foie gras d'ànec saltada amb salsa de cassís

Escalopa de foie gras d'ànec saltada amb salsa de cassís

Preparar un plat ràpid no significa fer el de sempre, es pot innovar a la cuina en pocs minuts! Un exemple d'això és aquesta escalopa de foie gras que us proposem, que utilitza la salsa de cassís per amanir-ho tot. Si voleu allunyar-vos de les receptes clàssiques que feu cada setmana, aquesta és la vostra!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto