Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a làmines fines, un tipus de tall que, en cuina, anomenem a la juliana. Salpebreu-lo.
  2. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, poseu un raig d’oli i, quan sigui calent, salteu el pollastre fins a enrossir-lo. Reserveu-lo.
  3. Buideu el pebrot de llavors i talleu-lo a la juliana. Peleu i talleu la pastanaga a tires fines.
  4. A la paella del pollastre, afegint-hi una mica d’oli, salteu les verdures, a foc mitjà, uns 5 min. Salpebreu-les. Si queden una mica crues no passa res. Quan les tingueu a punt, reserveu-les.
  5. Talleu el peu dels xampinyons i els rentem. Talleu-los a làmines i coeu-los, a la paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, fins que perdin l’aigua.
  6. Munteu el durum. Al centre, poseu el pollastre, les verdures i els xampinyons. A sobre, poseu-hi un tall de mozzarella. Emboliqueu-ho i passeu-ho per la paella, amb un raig d’oli, fins a enrossir-ho.
  7. Traieu-lo de la paella i talleu-lo per la meitat. Porteu-lo a taula amb un bol amb una mica de salsa de soja, per sucar-lo.

Ho sabies?

  • En turc, la paraula 'dürüm' significa ‘rotlle’. I aquest nom també és el d’un dels plats més coneguts de la seva cuina. Es tracta d’uns rotlles ben bons embolicats amb pa i que se solen farcir de diferents tipus de verdures i de carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: