Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la carn amb l’orenga i la sal i fregiu-la amb la mantega. Retireu-la del foc i afegiu-hi l’ou batut.
  2. Farciu els filets de peix, saleu-los i poseu-los al forn, a 170 ºC, 8 min.
  3. Per a la salsa de formatge: netegeu i talleu els porros i sofregiu-los en una paella amb mantega. Afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho reduir.
  4. Incorporeu-hi la llet i el formatge, tallat a dauets, i emulsioneu-ho fins que quedi una salsa.
  5. Serviu el peix regat amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: