Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una poma pelada i tallada a grills a coure al microones, escorreu-la i aixafeu-la amb una forquilla.
  2. Poseu les llesques de pa en una plata de forn i deixeu-les torrar lleugerament, fins que estiguin ben seques.
  3. Deixeu reduir el cassís en una cassoleta i afegiu-hi un brou fosc, fet amb carcanada d’ànec. Deixeu-ho coure 5 min a foc viu per reduir-lo.
  4. Salpebreu lleugerament les escalopes i coeu-les a foc viu en una paella antiadherent pels dos costats. Escorreu-les sobre un paper absorbent.
  5. Muntatge: disposeu una cullerada de puré de poma en una plat calent, una llesqueta de pa a sobre, una altra cullerada de poma i, finalment, una altra llesqueta de pa. Poseu-hi l’escalopa al damunt. Tasteu la salsa i lligueu-la amb una mica del greix que haurà deixat el foie. Regueu les escalopes amb una mica d’aquesta salsa i decoreu el plat amb alguns brots tendres d’espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: