Troba la teva recepta

7 postres fàcils, ràpides i delicioses

Si no teniu temps, si ho heu de fer d'improvís... Us suggerim receptes senzilles que agraden a tothom i es fan en un tres i no res!

CUINA.CAT

04/03/2019
01 Pastís de xocolata i avellanes

Pastís de xocolata i avellanes Becky Lawton

Pastís de xocolata i avellanes

De vegades, 'ràpid' és sinònim de 'clàssic', ja que es tracta de receptes que coneixem des de petits i en tenim confiança. Per això, com a primera opció davant un menú imprevist, us recomanem aquest pastís de tota la vida, perquè si ha sigut sempre a taula és perquè és molt bo!

Llegiu la recepta completa

02 Delícia d’arròs amb llet

Delícia d’arròs amb llet Gemma Clofent

Delícia d'arròs amb llet

Si preferiu experimentar a la cuina amb base a una recepta coneguda, llavors aquesta delícia d'arròs amb llet és la vostra! El seu sabor recorda totalment a l'arròs amb llet, però es tracta d'un pastís fred, dues postres en una. Tindreu èxit assegurat!

Llegiu la recepta completa

03 Mousse de pera

Mousse de pera

Mousse de pera

Fruita com a postres? Massa simple. Aprofitar la textura de la mousse i el sabor de la fruita? Postres perfectes. La pera és una fruita dolça que es troba tot l'any, de manera que podeu fer aquesta recepta en qualsevol moment. A més, s'allunya del típic pastís de fruita, de manera que el vostre menú finalitzarà de forma original.

Llegiu la recepta completa

04 Roques blanques

Roques blanques Ada Parellada

Roques de xocolata blanca

La xocolata sol ser un èxit en els àpats, de manera que podeu portar-la a taula de forma diferent a la de sempre. Per sorprendre els comensals, ja sigui amb xocolata blanca o negra, prepareu aquestes roques blanques, que només es fan en 15 minutets i queden boníssimes!

Llegiu la recepta completa

05 Escabetx suau de maduixes i vainilla amb iogurt grec

Escabetx suau de maduixes i vainilla amb iogurt grec Gemma Clofent

Escabetx suau de maduixes i vainilla amb iogurt grec

Aquí us suggerim unes altres postres que combinen ingredients freqüents (fruita i iogurt) per crear un plat dolç, original i nou a la taula. El iogurt grec és un clàssic que combina molt bé amb altres ingredients, de manera que podeu aprofitar-lo si el teniu a la nevera i no teniu temps per anar a comprar més ingredients.

Llegiu la recepta completa

06 Coulant de xocolata Alícia

Coulant de xocolata Alícia

Coulant de xocolata Alícia

La recepta del coulant és la més bàsica i clàssica que existeix, a més que es fa molt ràpidament. Com que el secret és que el centre quedi un pél cru (per tal que quedi líquid), no es necessita utilitzar gaire estona el forn. A més, si el coulant ha perdurat fins a l'actualitat és pel seu èxit a taula.

Llegiu la recepta completa

07 Mousse caramel i natilles

Mousse caramel i natilles Gemma Clofent

Mousse de caramel i natilles

Us portem una altra mousse que no té res a veure amb la fruita, però que també agrada a tothom. Com en postres de la seva mena, té un procés de preparació molt senzill i, per altra banda, utilitza les natilles com a ingredient nou en el camp, un ingredient que ja coneixem i que sabem manipular. Feu unes postres amb un toc innovador!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto