CUINA.CAT
04/03/2019Pastís de xocolata i avellanes Becky Lawton
De vegades, 'ràpid' és sinònim de 'clàssic', ja que es tracta de receptes que coneixem des de petits i en tenim confiança. Per això, com a primera opció davant un menú imprevist, us recomanem aquest pastís de tota la vida, perquè si ha sigut sempre a taula és perquè és molt bo!
Delícia d’arròs amb llet Gemma Clofent
Si preferiu experimentar a la cuina amb base a una recepta coneguda, llavors aquesta delícia d'arròs amb llet és la vostra! El seu sabor recorda totalment a l'arròs amb llet, però es tracta d'un pastís fred, dues postres en una. Tindreu èxit assegurat!
Mousse de pera
Fruita com a postres? Massa simple. Aprofitar la textura de la mousse i el sabor de la fruita? Postres perfectes. La pera és una fruita dolça que es troba tot l'any, de manera que podeu fer aquesta recepta en qualsevol moment. A més, s'allunya del típic pastís de fruita, de manera que el vostre menú finalitzarà de forma original.
Roques blanques Ada Parellada
La xocolata sol ser un èxit en els àpats, de manera que podeu portar-la a taula de forma diferent a la de sempre. Per sorprendre els comensals, ja sigui amb xocolata blanca o negra, prepareu aquestes roques blanques, que només es fan en 15 minutets i queden boníssimes!
Escabetx suau de maduixes i vainilla amb iogurt grec Gemma Clofent
Aquí us suggerim unes altres postres que combinen ingredients freqüents (fruita i iogurt) per crear un plat dolç, original i nou a la taula. El iogurt grec és un clàssic que combina molt bé amb altres ingredients, de manera que podeu aprofitar-lo si el teniu a la nevera i no teniu temps per anar a comprar més ingredients.
Coulant de xocolata Alícia
La recepta del coulant és la més bàsica i clàssica que existeix, a més que es fa molt ràpidament. Com que el secret és que el centre quedi un pél cru (per tal que quedi líquid), no es necessita utilitzar gaire estona el forn. A més, si el coulant ha perdurat fins a l'actualitat és pel seu èxit a taula.
Mousse caramel i natilles Gemma Clofent
Us portem una altra mousse que no té res a veure amb la fruita, però que també agrada a tothom. Com en postres de la seva mena, té un procés de preparació molt senzill i, per altra banda, utilitza les natilles com a ingredient nou en el camp, un ingredient que ja coneixem i que sabem manipular. Feu unes postres amb un toc innovador!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: