Troba la teva recepta

Aquesta és gairebé la mateixa recepta que la mousse de poma. Només he substituït les pomes per peres, el suc de poma per suc de pera i no fer la base de galetes. He fet la prova de congelar la mousse (sempre va bé per quan tens convidats, així pots avançar feina i fer-la amb antelació) i ha quedat molt bé. A més, té l’avantatge que es pot desemmotllar directament congelada i així és més fàcil… I m’ha agradat més sense la base de galetes que vaig fer per la mousse de poma.

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta del suc amb el sucre. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la pera ratllada. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada i repartiu-ho pels motlles.
  2. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu la mousse i decoreu-la amb una mica de coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto