Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta és gairebé la mateixa recepta que la mousse de poma. Només he substituït les pomes per peres, el suc de poma per suc de pera i no fer la base de galetes. He fet la prova de congelar la mousse (sempre va bé per quan tens convidats, així pots avançar feina i fer-la amb antelació) i ha quedat molt bé. A més, té l’avantatge que es pot desemmotllar directament congelada i així és més fàcil… I m’ha agradat més sense la base de galetes que vaig fer per la mousse de poma.

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta del suc amb el sucre. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la pera ratllada. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada i repartiu-ho pels motlles.
  2. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu la mousse i decoreu-la amb una mica de coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto