Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones, a potència mitjana, amb molta cura que no es cremi. Cada 30 s l’heu de treure i remenar-la. Si no veieu clar com fer aquest pas, millor que demaneu ajuda a un adult.
  2. En un bol, barregeu l’arròs inflat, els palets d’ametlla i els festucs picats.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i barregeu-ho perquè s’enganxi molt bé amb la resta d’ingredients, que han de quedar totalment coberts de xocolata.
  4. Sobre un paper de forn, aneu fent boletes o muntanyetes, poseu-les a refredar i ja tindreu a punt unes roques de xocolata blanca delicioses.

El consell

En comptes de xocolata blanca, si ho preferiu podeu fer servir xocolata negra. Ja veureu que bones que queden les teules!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto