Troba la teva recepta

7 receptes de broquetes

De primer plat, segon o postres... sempre són una bona idea!

CUINA.CAT

29/10/2018
01 Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt

Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt AJJ Estudi

Broquetes de xai amb hummus de llenties i salsa de iogurt

Teniu ganes de viatjar al Marroc? Doncs prepareu aquestes broquetes de xai amb hummus de llenties i salsa de iogurt. Estan aromatitzades amb un munt d'ingredients: pebre vermell dolç, cúrcuma, gingebre, safrà, pebre negre, tahina, etc. Ompliu la boca de sabor!

Llegiu la recepta completa

02 Broquetes de fruita amb pernil ibèric

Broquetes de fruita amb pernil ibèric

Broquetes de fruita amb pernil ibèric

Aquestes broquetes són adequades tant per esmorzar com per berenar o com a aperitiu. A més, és una recepta fàcil, bona i molt nutritiva. El més important és que el pernil sigui de qualitat i les fruites, ben madures. Combinant el pernil amb les fruites que més us agraden obtindreu unes broquetes que es devoren amb una sola mossegada!

Llegiu la recepta completa

03 Broquetes de pollastre amb herbes

Broquetes de pollastre amb herbes Becky Lawton

Broquetes de pollastre amb herbes

En aquesta proposta, la broqueta és la mateixa branca del romaní. Només haureu de triar les més rígides i eliminar-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals. A banda dels ingredients proposats, podeu afegir verdures o fruita entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa!

Llegiu la recepta completa

04 Broquetes de porc a la graella

Broquetes de porc a la graella Miquel Àngel Roque

Broquetes de porc a la graella

Si prepareu aquesta recepta de broquetes de porc a la graella segur que voldreu repetir-la en més d'una ocasió. Són molt gustoses! Per donar un gust diferent a la carn de porc, Miquel Àngel Roque marina la carn durant dues hores amb ratlladura de llima, suc de llima, coriandre, bitxo, oli de sèsam, oli d'oliva i una mica de sal. 

Llegiu la recepta completa

05 Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Broqueta de porc ibèric amb reducció de whisky

Les broquetes que us proposa la Paula Casanovas són ben senzilles de fer: només haureu de clavar la carn i verdura tallada en una broqueta i preparar una reducció de whisky i sucre. Per muntar el plat només cal afegir una mica de porradell picat i un xic de sal Maldon per sobre la carn... et voilà! Ja ho tindreu!

Llegiu la recepta completa

06 Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric

Aquesta recepta no és ben bé street food, sinó més aviat de forquilla i ganivet! Les broquetes de botifarra, botifarra blanca i botifarra negra es presenten sobre una base de Parmentier de patata i pernil ibèric. Així que prepareu els coberts per devorar aquesta deliciosa recepta!

Llegiu la recepta completa

07 Broquetes de cues de gamba i vegetals

Broquetes de cues de gamba i vegetals Becky Lawton

Broquetes de cues de gamba i vegetals

El peix i el marisc també es poden fer en broqueta, i si no us ho creieu tasteu aquestes broquetes de cues de gamba i vegetals. Per preparar-les haureu d'escaldar vegetals al gust, coure les cues de gamba a la paella i posar les broquetes al forn durant 2 minuts per donar-hi un cop de calor. Segur que us encantaran! 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto