Troba la teva recepta

Aquesta és la meva participació al HEMC del mes de març, en el qual la Marian ha triat com a ingredient principal el pernil ibèric. Tot i que primer volia fer un pastís salat de pernil, al final m’he decidit per unes broquetes de fruita i pernil, que són més lleugeres i amb la calor d’aquests dies venen molt de gust… Són adequades tant per esmorzar com  per berenar o com a aperitiu; és una recepta fàcil, bona i molt nutritiva. El més important és que el pernil sigui de qualitat i les fruites, ben madures. Combinant el pernil amb les fruites que més us agraden obtindreu unes broquetes que s’empassen amb una sola mossegada!

Preparació

  1. Renteu i talleu les fruites a daus.
  2. Amb la broqueta punxeu el pernil i les fruites intercalades. Reserveu-ho a la nevera fins a l'hora de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto