Troba la teva recepta

Aquesta és la meva participació al HEMC del mes de març, en el qual la Marian ha triat com a ingredient principal el pernil ibèric. Tot i que primer volia fer un pastís salat de pernil, al final m’he decidit per unes broquetes de fruita i pernil, que són més lleugeres i amb la calor d’aquests dies venen molt de gust… Són adequades tant per esmorzar com  per berenar o com a aperitiu; és una recepta fàcil, bona i molt nutritiva. El més important és que el pernil sigui de qualitat i les fruites, ben madures. Combinant el pernil amb les fruites que més us agraden obtindreu unes broquetes que s’empassen amb una sola mossegada!

Preparació

  1. Renteu i talleu les fruites a daus.
  2. Amb la broqueta punxeu el pernil i les fruites intercalades. Reserveu-ho a la nevera fins a l'hora de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto