Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Busqueu les branques de romaní més rígides i elimineu-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals de broqueta.
  2. Inseriu-hi tires de pollastre i pinteu les broquetes amb una barreja de mel, oli d’oliva i herbes aromàtiques.
  3. Saleu-les i fregiu-les en una paella amb oli.
  4. Quan el pollastre comenci a daurar-se i estigui ben cuit, retireu les broquetes del foc. Serviu-les de seguida.

CONSELL
Podeu afegir verdures, com ara tomàquets, ceba, etc., entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa; també podeu afegir-hi fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto