Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la broqueta: talleu la ceba i el pebrot a trossets. Munteu les broquetes intercalant-hi ceba, pebrot i porc. Salpebreu-ho i poseu-ho a coure a la planxa.
  2. Per a la reducció: barregeu el whisky i el sucre. Poseu-ho a coure fins que tingui textura de xarop.
  3. Muntatge: col·loqueu les broquetes en un plat, uns fils de reducció, una mica de porradell picat i un xic de sal Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: