Troba la teva recepta

8 aperitius per anar picant

Us proposem vuit aperitius per sorprendre tots els convidats aquestes festes!

CUINA.CAT

26/12/2018

Amb aquests 'snacks' haureu d'anar amb compte i vigilar els vostres convidats perquè guardin gana pel dinar o el sopar. Són tan bons que no podran deixar de picar! I si en voleu més, consulteu el nostre especial de Nadal: aneu al bloc "Receptes" i escolliu l'opció "Aperitius".

01 Gaspatxo de pastanaga, taronja i gingebre

Gaspatxo de pastanaga, taronja i gingebre Gemma Clofent

Gaspatxo de pastanaga, taronja i gingebre

Aquest gaspatxo de pastanaga servit en gots de xarrup és ideal per anar bevent alguna cosa entre aperitius. A més, podeu fer-ne la versió dolça i la salada. N'hi ha per a tots els gustos!

Llegiu la recepta completa

02 Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap

Aquest cebiche de rap és tan fresc que necessitareu unes quantes torradetes per repetir més d'una vegada! A més, és fàcil de fer i només cal que tingueu cura amb la marinació i que tots els ingredients s'impregnin del sabor de la llima, l'oli, el pebre i la sal.

Llegiu la recepta completa

03 Amanida d'ostres i olives

Amanida d'ostres i olives

Amanida d'ostres i olives

Aquesta amanida és més gustosa al cap de dos dies d'haver-la preparat. Així que sigueu previsors i feu-la amb antelació per deixar-la a la nevera impregnant-se de tots els sabors!

Llegiu la recepta completa

04

Coca d'anxoves

Si aquesta coca ja és bona per si sola, proveu d'afegir-hi anxoves de l'Escala o del Cantàbric. Se us desfaran a la boca!

Llegiu la recepta completa

05 Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo

Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo Becky Lawton

Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo

Són les torrades de tota la vida però amb una picada de luxe feta amb anxoves. Si teniu convidats, feu-ne de més perquè segur que volen!

Llegiu la recepta completa

06 Caneló de codonyat amb pera i escarola

Caneló de codonyat amb pera i escarola Becky Lawton

Caneló de codonyat amb pera i escarola

Aquest original caneló combina els contrastos del dolç del codonyat amb el salat de l'escarola. En podeu fer de diferents gustos alhora i així segur que n'hi ha per a totes les preferències: de pera, de pernil ibèric o de rocafort!

Llegiu la recepta completa

07 Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils Gemma Clofent

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

La combinació de parmesà, nous i dàtils és un clàssic que no falla mai i està comprovat que els tres ingredients s'entenen a la perfecció. Aquestes galetes són tan delicioses que serà difícil deixar de picar-ne!

Llegiu la recepta completa

08 Entrant de pastanaga

Entrant de pastanaga Anna Garcia Frigola

Entrant de pastanaga

Aquests entrants de pastanaga són la prova ideal que els 'snacks' no sempre són calòrics i greixosos. Amb aquesta recepta us proposem convertir la verdura en una temptació saludable. Us hi animeu?

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto